Lahjoitettavan summan tulee olla yli 1 euron

Performing Arts ranking ja Grand Prix 2023

Performing Arts lajeissa järjestetään vuosittain useita eri kilpailuja. Kilpailut ovat kasvattaneet suosiotaan vuosi vuodelta ja FDO on tehnyt kehitystyötä, jotta ne palvelisivat niin kilpailijoita kuin katsojia.

Tulevana vuonna (2023) karsintakilpailut muutetaan Grand Prix kilpailuiksi, joihin entinen Performing Arts soolokilpailu yhdistyy. Kaikkiin kilpailuihin ei tarvitse osallistua, mutta lopullisessa ranking-järjestyksessä otetaan huomioon jokaisen soolon/duon korkeimmat pisteet kahdesta kilpailusta.

Liitteenä tarkempaa tietoa FDO:n uudesta ranking-järjestelmästä ja esimerkkejä GP-pisteiden kartuttamisesta Performing Arts-lajeissa

FDO PA ranking järjestelmä_tiedote

Tervetuloa kilpailuihin 2023!