Lahjoitettavan summan tulee olla yli 1 euron

FDO Mix

FDO Mix sarjat

Näihin sarjoihin ovat yhtä lailla tervetulleita showtanssi, katutanssi, Disco Dance, Latino Show, kansantanssi, jazztanssi, flamenco, baletti, nykytanssi, tanssiurheilun vakio- ja latinalaistanssit tai mikä tahansa tanssilaji!

All styles showcase -sarjat

All styles showcase yleissarjoihin voi osallistua millä tahansa tanssityylillä. Kaikki musiikkityylit ja rytmit ovat sallittuja. Kilpailukoreografia voi sisältää yhtä tai useampaa tanssityyliä tai -rytmiä.

All styles showcase erityisryhmät on kilpailusarja, joille tanssiteoksen rakentaminen tuottaa haasteita psyykkisen tai fyysisen rajoitteen vuoksi.  All styles showcase erityisryhmä sarjaan ryhmä voi osallistua valitsemallaan tanssilajilla.

Production Cup

Production teoksissa ei ole tyyli- tai lajirajoitteita, vaan niissä voi yhdistellä kaikkia tanssin lajeja haluamallaan tavalla. Production ryhmässä tulee olla vähintään 25 tanssijaa, ylärajaa ei ole.

Cup-kilpailussa ryhmät keräävät pisteitä ja viimeisen osakilpailun jälkeen julkistetaan Cup-kilpailusarjan voittajajoukkue eli Cup-mestari. Voittaja on se ryhmä, joka on kerännyt eniten pisteitä. Kilpailija voi osallistua cupissa 1-3 osakilpailuun, mutta cupmestaruus vaatii osallistumisen vähintään kahteen osakilpailuun.

Cup-pisteitä voi saada per kilpailu niin, että Cup-voittaja saa kymmenen (10) pistettä, toiseksi sijoittunut kahdeksan (8) pistettä, kolmanneksi sijoittunut kuusi (6) pistettä, neljänneksi sijoittunut viisi (5) pistettä, viidenneksi sijoittunut neljä (4) pistettä ja kuudenneksi sijoittunut kolme (3) pistettä, seitsemänneksi sijoittunut kaksi (2) pistettä ja kahdeksanneksi sijoittunut yhden (1) pisteen. Mikäli kilpailevia ryhmiä on vähemmän, ei pienempiä pistesijoja jaeta.

Cup mestaruuden voiton ratkaisee tasapistetilanteessa seuraava järjestys:

  1. Osallistumisten määrä
  2. Voitot
  3. Voittojen jälkeen tasapisteissä olevien ryhmien viimeisen yhteisen kilpailun keskinäinen järjestys. Tasatilanteessa viimeinen osakilpailu ratkaisee.

Koko Cup-kilpailusarjan voittajalle jaetaan Cup-mestaruus sekä nimikoitu kiertopalkinto.

Kaudella 2023 production cup osakilpailut tanssitaan seuraavissa kilpailuissa:
Performing Arts IKM & SM 1 2024
Performing Arts IKM & SM 2 2024
Lapset ja aikuiset 2 & 3 IKM 2024

Synchro Dance

Synchro Dancessa voi kilpailla millä tahansa tanssityylillä tai -rytmillä. Synchro Dancessa tanssijat tanssivat koko esityksen ajan keskenään samoja liikkeitä, samassa muodostelmassa, mahdollisimman yhdenmukaisesti ja yhdenaikaisesti. Edes kaanonit tai liikkeiden tekeminen peilaamalla eivät ole sallittuja. Muodostelman liikkuminen tanssilattialla on sallittua ja toivottavaa. Suuntia voi käyttää siten, että tanssija kääntyy omalla paikallaan muuttamatta muodostelmaa tai paikkaa muodostelmassa. Viimeisen 20 sekunnin aikana saa loppuhuipennukseksi vaihtaa muodostelmia ja paikkoja.


Open merkityt sarjat

Open merkityt sarjoihin voi ilmoittautua mukaan ilman FDO:n jäsenmaksua. Näihin sarjoihin riittää kilpailulupa sekä kilpailun osallistumismaksu. Open sarjat ovat useimmiten lajikohtaisia (esim. Disco Dance soolo aikuiset 1 Open).

Open sarjoja tanssitaan vuonna 2024 kilpailuissa:
Latino Show IKM & SM 2024
Battle Cup 2024

Tarkemmat sarjat löydät kunkin kilpailun tiedoista Kilpailut sivulta.