Tulevat kilpailut

Kilpailu Järjestäjä Paikka Ajankohta Ilmoittautuminen Maksu

Kilpailut


Kilpailusäännöt

Alla olevat kilpailusäännöt ovat voimassa vuoden 2019 aikana käytävissä kilpailuissa. Vuoden 2020 säännöt päivitetään sivuille viimeistään lokakuussa 2019. Mahdollisista kesken kilpailukauden tapahtuvista sääntömuutoksista tiedotetaan uutispalstalla, sähköisissä jäsenkirjeissä sekä yhdistyksen Facebook-ryhmässä.

Jokainen FDO:n alaisiin kilpailuihin osallistuva tanssija on velvollinen tutustumaan kilpailusääntöihin. Kilpailusääntöjen lisäksi kilpailijaa sitovat voimassaolevat yhdistyksen säännöt sekä kilpailuilmoittautumisohjeet.

Kilpailusäännöt 2019
(kommer senare också på svenska)


Ilmoittautumisohjeet

Yhtä sooloa, duoa, pienryhmää tai muodostelmaa kohden tehdään yksi ilmoittautuminen. Ryhmäsarjoissa jokaiselle ryhmälle on ilmoitettava ryhmänjohtaja (vastuullinen ryhmän yhteyshenkilö), jolla on kilpailuvuoden jäsenmaksu maksettuna. Ryhmänjohtajana voi toimia myös joku ryhmän tanssijoista (ei alaikäiset). Huomaathan, että ilmoittautuminen onnistuu vain, jos kaikilla ilmoitettavilla tanssijoilla on maksettuna jäsenmaksu ja kilpailulupa sekä kyseisen kilpailun osallistumismaksu. Open sarjoissa riittää kilpailulupa sekä kyseisen kilpailun osallistumismaksu.

Pyydämme tanssijoita huomioimaan, että kilpailuissa on usein ulkomaisia tuomareita – esityksen nimi kannattaa ilmoittaa suomeksi ja englanniksi tai pelkästään englanniksi, jotta se on ymmärrettävä kaikille tuomareille.

Omat ilmoittautumisesi (itse tekemäsi sekä sinulle tehdyt) näet kunkin kilpailun kohdalta sekä kootusti profiilissasi Ilmoittautumishistoria -välilehdeltä, kun olet kirjautuneen sisään järjestelmään. Kunkin ilmoittautuneen tulee lisäksi seurata kilpailusivujen päivityksiä, ja tarkistaa oman soolon/duon/ryhmän tiedot osallistujaluettelosta ennen kilpailua.

Kaikissa ilmoittautumiseen ja maksamiseen liittyvissä ongelmissa voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse toimisto(at)fdo.fi

Myöhäiset ilmoittautumiset & peruutusehdot

FDO voi hyväksyä kilpailuun osallistujia myös ilmoittautumisajan umpeutumisen jälkeen, mikäli aikataulu ja sarjan asetettu kierrosmäärä sen sallivat. Lisäkustannukset niille, joiden ilmoittautumisen FDO hyväksyy vielä ilmoittautumisajan umpeutumisen jälkeen:

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen lisättävä

  • Soolo 20 €
  • Duo 40 €
  • Pienryhmä 100 €
  • Muodostelma / Production 200 €

Ilmoittautumisajan päätyttyä tehtävistä lisäyksistä kokoonpanoihin tai koreografitietoihin sekä teoksen nimen muutoksista peritään myöhästymismaksu:

  • 1-3 muutosta per teos 20 €
  • 4 tai enemmän 30 €

Myöhässä toimitettu musiikki, musiikkitiedoston vaihto ja sääntöjen vastaisen musiikkitiedoston vaihto 20 €.

Ilmoittautumisen peruutustapauksessa osallistumismaksu voidaan palauttaa vain henkilökohtaista lääkärintodistusta tai riittävää näyttöä vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa yhdistyksen toimistolle viimeistään viikkoa kilpailun jälkeen. Jäsenmaksua ei palauteta.


Kilpailutulokset

Kilpailujen tulokset löytyvät täältä.