Lahjoitettavan summan tulee olla yli 1 euron

Tulevat kilpailut

Kilpailu Järjestäjä Paikka Ajankohta Ilmoittautuminen Musiikki ja teosnimi DL

Kilpailut


Kilpailusäännöt

Alla olevat kilpailusäännöt ovat voimassa vuoden 2024 kilpailuissa. Disco Grand Prix I 2024 kilpailuissa on vielä 2023 vuoden maksut, mutta 2024 ikärajat ja säännöt.

Vuoden 2025 säännöt päivitetään sivuille viimeistään lokakuussa 2024. Mahdollisista kesken kilpailukauden tapahtuvista sääntömuutoksista tiedotetaan uutispalstalla, sähköisissä jäsenkirjeissä sekä yhdistyksen Facebook-ryhmässä.

Jokainen FDO:n alaisiin kilpailuihin osallistuva tanssija on velvollinen tutustumaan kilpailusääntöihin. Kilpailusääntöjen lisäksi kilpailijaa sitovat voimassaolevat yhdistyksen säännöt sekä kilpailuilmoittautumisohjeet.

Kilpailusäännöt 2024

Liite sääntöihin: Häirinnässä nollatoleranssi

Säännöistä löytyy esimerkin kera avattuna ohjeistus skating järjestelmän toimivuudesta.
Ex-puheenjohtajamme Pia Erkko teki lisäksi aikoinaan hyvän opetusvideon skating järjestelmästä. Löydät videon täältä.


Ilmoittautumisohjeet

Lataa pikaohje itsellesi tästä!

Ilmoittautuminen kilpailuun tehdään kirjautumalla sisälle jäsenrekisteriin. Siellä maksetaan ensin tarvittavat maksut suoraan jäsenprofiilissa Ostoskorin kautta.

Itse ilmoittautumiseen voi siirtyä maksujen maksamisen jälkeen vasemmassa reunassa löytyvältä Kilpailut välilehdeltä. Listalta valitaan haluttu kilpailu ja sen jälkeen haluttu sarja. Ilmoittautumissivulla on täytettävä kaikki pyydetyt tiedot. Musiikin voi ladata ja teoksen nimen ilmoittaa erillisen aikataulun mukaan myöhemmin.
Huom! Ilmoittautuminen onnistuu vain, jos kaikilla ilmoitettavilla tanssijoilla on maksettuna jäsenmaksu ja kilpailulupa sekä kyseisen kilpailun osallistumismaksu. Open sarjoissa riittää kilpailulupa sekä kyseisen kilpailun osallistumismaksu.

Ilmoittautumisen voi tehdä kuka vain (esim. koreografi tai vanhempi). Yhtä sooloa, duoa, pienryhmää tai muodostelmaa kohden tehdään yksi ilmoittautuminen. Ryhmäsarjoissa jokaiselle ryhmälle on ilmoitettava  ryhmänjohtaja (=vastuullinen ryhmän yhteyshenkilö), jolla on kilpailuvuoden jäsenmaksu maksettuna. Ryhmänjohtajana voi toimia myös esimerkiksi joku ryhmän tanssijoista.

Pyydämme tanssijoita huomioimaan, että kilpailuissa on usein ulkomaisia tuomareita – esityksen nimi kannattaa ilmoittaa suomeksi ja englanniksi tai pelkästään englanniksi, jotta se on ymmärrettävä kaikille tuomareille.

Omat ilmoittautumiset (itse tekemät sekä sinulle tehdyt) näkyvät kunkin kilpailun kohdalta sekä kootusti profiilissa Ilmoittautumishistoria -välilehdeltä, kun on kirjautuneena sisään jäsenrekisteriin.
Kilpailijat ovat velvoitettuja seuraamaan kilpailusivujen päivityksiä sekä tarkistamaan oman soolon/duon/ryhmän tiedot osallistujaluettelosta ennen kilpailua.

Kaikissa ilmoittautumiseen ja maksamiseen liittyvissä ongelmissa voi ottaa yhteyttä Toimistoon toimisto(at)fdo.fi

Myöhäiset ilmoittautumiset & peruutusehdot

FDO voi hyväksyä kilpailuun osallistujia myös ilmoittautumisajan umpeutumisen jälkeen, mikäli aikataulu ja sarjan asetettu kierrosmäärä sen sallivat.  FDO:n kilpailuissa maksut ja ilmoittautumiset sulkeutuvat jatkossa reilut 6 viikkoa ennen kilpailua. Alkuvuoden kilpailujen osalta ilmoittautumisaika saattaa toki aika olla hieman lyhyempi. Teoksen nimen voi kuitenkin ilmoittaa musiikin latauksen kanssa samaan määräaikaan mennessä eli viimeistään noin 2 viikkoa ennen kilpailua. Tämän jälkimmäisen määräajan jälkeen emme ota vastaan muutoksia ilmoittautumisiin. Tähän on poikkeuksena ryhmien osallistujatiedot esimerkiksi sairastapauksissa. Tarkat kilpailukohtaiset määräajat löytyvät kilpailujen tiedoista nettisivuiltamme.

Lisäkustannukset niille, joiden ilmoittautumisen FDO hyväksyy vielä ilmoittautumisajan umpeutumisen jälkeen:

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen lisättävä

  • Soolo 20 €
  • Duo 40 €
  • Pienryhmä 100 €
  • Muodostelma / Production 200 €

Teosilmoittautumiseen tehtävät muutokset ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen

  • 1-3 muutosta per teos 20 €
  • 4 tai enemmän 30 €

Myöhässä toimitettu musiikki, musiikkitiedoston vaihto ja sääntöjen vastaisen musiikkitiedoston vaihto 20 €.

Ilmoittautumisen peruutustapauksessa osallistumismaksu voidaan palauttaa ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen vain henkilökohtaista lääkärintodistusta tai riittävää näyttöä vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa yhdistyksen toimistolle viimeistään viikkoa kilpailun jälkeen. Jäsenmaksua tai kilpailulupaa ei palauteta.


Katsojien ohje

Olemme koonneet katsojille oman ohjeistuksen, jotta pysytte kartalla kilpailuihin liittyvistä teitä koskevista asioista. Nauttikaa kisoista!

Katsojien ohje


Kilpailunumerot

Kilpailujärjestys muodostetaan arpomalla sen jälkeen kun kaikki kilpailumusiikit on toimitettu. Tietokone laittaa arvonnassa ilmoittautuneet kilpailijat satunnaiseen järjestykseen.