Lahjoitettavan summan tulee olla yli 1 euron

Tervetuloa edustamaan Suomen maajoukkueessa!

Hei kaikki

Syyskausi on alkanut ja sen myötä myös FDO:n kilpailutoiminta käynnistynyt niin kansallisten kuin kansainvälistenkin kilpailujen merkeissä.

FDO on ollut aktiivisesti mukana IDO:n arvokisatoiminnassa jo 1980-luvulta saakka. Vuosien mittaan FDO:n ”riveissä” Suomea on ollut kunniakkaasti edustamassa niin soolo, duo, pienryhmä- kuin muodostelmajoukkueita, lähes kaikissa FDO:n lajiperheen arvokisoissa.

Suomen edustusjoukkueissa on ollut kilpailijoita maantieteellisesti lähes koko Suomesta. Ja se on hieno juttu se.

FDO haluaakin kannustaa kaikkia kansainvälisistä arvokisoista ja Suomen edustamisesta kiinnostuneita kilpailijoita (lapsista aikuiset 3 -sarjaan saakka) osallistumaan FDO:n kansallisiin kilpailuihin ja sitä kautta menestymisen myötä myös saavuttamaan edustuspaikan Suomen joukkueeseen myös kansainvälisissä arvokisoissa.

Arvokilpailuissa edustamme kaikki koko Suomea!

Lisäinfoa:
https://fdo.fi/kilpailut/kansainvaliset-kilpailut/

FDO ry