Lahjoitettavan summan tulee olla yli 1 euron

Tervetuloa varjotuomariksi!

Oletko käynyt FDO:n tuomarikoulutuksen? Kiinnostuitko tuomaroinnista?

Mikäli varjotuomatointi kiinnostaa, niin ole yhteydessä Kehitys- ja koulutusjaostoon (kehitys.fdo@gmail.com) viimeistään 2 viikkoa ennen kilpailua. Karsintakilpailuun voit ilmoittautua mukaan 7.3. mennessä.

 

May be an image of table, office and text that says "KIINNOSTAAKO FDON KILPAILUISSA VARJOTUOMAROINTI VARJOTUOMAROINTIIN VOIVAT OSALLISTUA KAIKKI TUOMARIKOULUTUKSEN KÄYNEET, JOILLA ON AITOA KINNOSTUSTA TOIMIA TUOMARINA JATKOSSA! LUE LISÄÄ: WWW.FDO.FI/TIETOA/TUOMARIT/ WWW Varjotuomarina toimit kuin oikea tuomari Saat kokeilla tuomarointia aidossa tilanteessa •Kilpailuvalvoja antaa sinulle henkilökohtaista palautetta Uusien tuomareiden valinnassa on eduksij suositeltavaa, että sinulla on hyväksytty näyttö kokonaisen kisapäivän varjotuomaroinnista. Katso kalenterista (www.fdo.fi Kilpailut) tulevat kilpailut ja ilmoittaudu mukaan viimeistään viikkoa ennen kyseista kilpailua! Ilmoittautuminen ja lisätiedot: kehitys.fdo@gmail.com"