Lahjoitettavan summan tulee olla yli 1 euron

Miten olla hyvä esiintyjä -koulutus 3.4.2022

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, miksi tanssit? Mikä on se juttu, mikä saa sinut tunnille, kilpailuihin, porukassa harrastamaan tai yleisön ja tuomariston eteen?

Kun rakastamme sitä mitä teemme, koemme usein selittämätöntä paloa, tarvetta tehdä rakastamaamme asiaa. Suurin osa luovan alan tekijöistä kokee juurikin tätä paloa.

Sen lisäksi, että esiintyjä kokee itse vahvoja tunteita, hän välittää niitä yleisölleen. Esiintyjä kertoo tarinoita sanoilla tai ilman ja saa yleisönsä tuntemaan, ajattelemaan ja matkustamaan erilaisiin maailmoihin. Miten tämä oikein tehdään?

Tässä puolitoistatuntisessa luennossa tutkimme juurikin tätä. Luennon aikana oivallat, miten löytää omaa, uniikkia ilmaisua ja miten harjoitella sitä, miten hakea tunnetiloja, jotka eivät vaikuta päälleliimatuilta ja millä eri tavoilla voit vaikuttaa esiintyessä yleisöösi. Pohdimme myös sitä, millainen on aito esiintyjä ja miten juuri sinä voit parhaiten loistaa lavalla!

Luennon lopuksi keskustelemme yhdessä heränneistä ajatuksista ja sinulla on mahdollisuus myös kysyä mitä tahansa esiintymiseen liittyen!

Kurssi järjestetään Zoomissa. Linkki ilmoittautuneille lähetetään viimeistään tunti ennen tilaisuuden alkua.

 

Puhuja Elina Aalto

Moikka! Olen Elina Aalto, ammattinäyttelijä ja esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmentaja. Olen näytellyt yhdeksänvuotiaasta asti, ensin 12 vuotta harrastajateatterissa, sitten muutamissa tv-sarjoissa ja lopulta ammattilaisena valmistuttuani Teatterikorkeakoulusta vuonna 2009.

Ammattiurani aikana olen näytellyt lukuisissa teattereissa niin musikaaleissa kuin puhenäytelmissä. Musikaaleista mieleenpainuvimmat ovat olleet Helsingin Kaupunginteatterin Tarzan-musikaali ja Kouvolan Teatterin Love Story, draamoista Helsingin Kaupunginteatterin Sylvia-komedia ja Turun Kaupunginteatterin Anna Karenina. Olen näytellyt myös tv-sarjoissa ja viime kesänä kuvasin ensimmäisen elokuvani. Lisäksi työskentelen aktiivisesti ääninäyttelijänä ja tapahtumien juontajana.

Näyttelijäntöiden lisäksi toimin esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmentajana sekä näyttelijäntyön ja improvisaation opettajana. Lähes kahdenkymmenen vuoden aikana olen valmentanut lukuisia yhteisöjä, yrityksiä ja harrastajaporukoita. Näyttelijän ja valmentajan töiden yhdistäminen on todella kiinnostavaa ja antaa uusia näkökulmia niin työhöni esiintyjänä kuin valmentajana. Toivottavasti tavataan huhtikuun luennolla!

Ilmoittautuminen 3.4. mennessä jäsenrekisterissämme kurssit-osiossa.

Jäsenet 15 euroa, muut 25 euroa.

Lämpimästi tervetuloa!

Miten olla aito ja vaikuttava esiintyjä mainos