Lahjoitettavan summan tulee olla yli 1 euron

Rev 1 29.9.: Lasten IKM ja Aikuiset 2 ja 3 IKM 2020: video-ohjeet ja poikkeusjärjestelyt

Rev 1: 29.9.:

  • Tapahtumassa on kasvomaskisuositus kaikilla yleisillä alueilla (ei koske kilpailijoita eikä toimihenkilöitä kisatilanteessa)

 

Vallitseva koronatilanne on pyritty huomioimaan usealla eri tavalla kaikkien FDO:n syksyn 2020 IKM- ja SM-kilpailujen järjestelyissä, jotta osallistuminen tapahtumaan olisi mahdollisimman turvallista. Näistä poikkeusjärjestelyistä on tiedotettu laajemmin elokuussa julkaistuissa ”Ohjeet tanssikilpailujen järjestämiseen”- ja ”Ohjeet kilpailijoille, koreografeille ja tukijoukoille”- infopaketeissa, jotka löytyvät FDO:n kotisivujen ”Ajankohtaista”- väliotsikon kautta.

Pyydämme jokaista kilpailijaa, valmentajaa, huoltajaa sekä paikan päälle saapuvaa kannustajaa lukemaan jälkimmäinen ohjeistus tarkasti läpi ennen 2.-4.10. tanssittavia Lasten ja Aikuiset 2&3 IKM & SM 2020 kilpailuja.

ohjeFDO_Lasten ja Aikuiset 2&3 IKM 2020_Videointiohjeistus_ja_poikkeusjärjestelyt rev1