Lahjoitettavan summan tulee olla yli 1 euron

Street IKM ja SM 2020: video-ohjeet sekä poikkeusjärjestelyt

Street IKM ja SM 2020 video-ohjeet sekä poikkeusjärjestelyt:

Vallitseva koronatilanne on pyritty huomioimaan usealla eri tavalla kaikkien FDO:n syksyn 2020 IKM- ja SM-kilpailujen järjestelyissä, jotta osallistuminen tapahtumaan olisi mahdollisimman turvallista.

Näistä poikkeusjärjestelyistä on tiedotettu laajemmin elokuussa julkaistuissa ”Ohjeet tanssikilpailujen järjestämiseen”- ja ”Ohjeet kilpailijoille, koreografeille ja tukijoukoille”- infopaketeissa, jotka löytyvät FDO:n kotisivujen ”Ajankohtaista”- väliotsikon kautta.

Pyytäisimme jokaista kilpailijaa, valmentajaa, huoltajaa sekä paikan päälle saapuvaa kannustajaa lukemaan jälkimmäisen ohjeistuksen tarkasti läpi ennen ensi viikon perjantaina 11.9. alkavia Street IKM ja SM 2020- kilpailuja.

Kiitos yhteistyöstä! FDO ry

StreetIKMSM2020_Videointiohjeistus_ja_poikkeusjärjestelyt