Lahjoitettavan summan tulee olla yli 1 euron

Tiedote 15.3.2020: Kilpailutilanne 2020

Tiedote
15.3.2020

FDO:n hallitus kokoontuu viikon päästä sunnuntaina 22.3. käsittelemään mm. koronaviruksen ja Suomen hallituksen suosituksiin sekä AVI:n kieltoihin perustuvien toimenpiteiden aiheuttamia vaikutuksia FDO:n vuoden 2020 kilpailuihin. Pyrimme pitämään teidät jäsenet mahdollisimman hyvin ajan tasalla ja jakamaan tietoa eteenpäin heti, kun sitä on saatavilla.

FDO:n hallitus on tänään päättänyt, että tältä viikonlopulta (14.-15.3.) peruttu toinen Performing Arts IKM & SM- karsinta toteutetaan videokarsintana. Julkaisemme lisätiedot ja -ohjeistukset videokarsinnasta mahdollisimman pian.

FDO:n hallitus päätti myös, että 4.-5.4.2020 viikonlopulle suunniteltu Disco IKM & SM 2020- kilpailu on peruttu. FDO pyrkii toteuttamaan kilpailun myöhempänä ajankohtana vuoden 2020 aikana. Tästä, samoin kuin muistakin vuoden 2020 kilpailuista tiedotamme sitä mukaa, kun viranomaisohjeistuksia päivitetään ja vahvistetaan.

– FDO ry