Lahjoitettavan summan tulee olla yli 1 euron

2024 maksut ja ilmoittautumiset ovat auki!

Maksut ja ilmoittautumiset ovat auki tammi-kesäkuun kilpailuihin!

Maksa jokaiselle kilpailijalle jäsenrekisteriin sisäänkirjautuneena ostoskorissa:
– kalenterivuosikohtainen jäsenmaksu 15e
– kalenterivuosikohtainen kilpailulupa 20e
– kilpailukohtainen osallistumismaksu 30e.

Maksujen jälkeen tulee tehdä yksi ilmoittautuminen per teos jäsenrekisterin sisällä: www.fdo.fi -jäsenrekisteriin – kilpailut – klikkaa oikean kilpailutapahtuman nimeä – ruudun alalaidassa on kilpailun sarjalista ja jokaisen vieressä ”ilmoittaudu”-kohta.

HUOM: Järjestelmäpäivityksistä johtuen maksujen jälkeen kannattaa päivittää/refreshata nettisivuversio varmuuden vuoksi. Jos tämä ei auta, kannattaa kokeilla toista selainta tai kirjautua ulos ja uudelleen sisään. Serverillä voi olla hetkittäisiä ruuhkia.

Jos ongelmatilanne kuitenkin vielä jatkuu edelleen, voit laittaa sähköpostia toimisto(at)fdo.fi. Kerro sähköpostissa jäsenen nimi, jäsennumero, mihin sarjaan ja kilpailuun häntä ollaan ilmoittamassa. Liitä mukaan virheherja tai kuvake mihin asti pääsitte ilmoittautumisessa.

Lämpimästi tervetuloa 2024 kilpailuihin!

FDO ry