Lahjoitettavan summan tulee olla yli 1 euron

Tuomariseminaari 1.4.2023!

Tuomariseminaari LA 1.4.2023 klo 15.00-18.00. Kouluttaja: Sanna Hento.

FDOn tuomariseminaarit on tarkoitettu tuomarityöstä kiinnostuneille, joilla on peruskoulutus käytynä ja/tai tuomarikokemusta FDO:n kilpailuista.

Tällä kertaa kyseessä on kaikkien lajien yhteinen seminaari ja aiheena on tuomarin eettinen toiminta sekä tuomaroinnin psykologiset seikat mm. armeliaisuus ja ankaruusvirheet. Nämä ovat tärkeitä asioita kaikille tuomareille lajista riippumatta!

Seminaari pidetään Zoomin kautta ja on FDOn jäsenille ilmainen – tämän vuoden jäsenmaksun (10e) voi maksaa tuttuun tapaan FDO:n jäsenrekisterin kautta. Muille seminaarin hinta on 25e.

Ilmoittaudu 29.3. mennessä!

Lämpimästi tervetuloa! FDO ry

Esittely:

Sanna Hento on pitkän linjan tanssin ammattilainen. Kansainvälisen kilpatanssiuransa jälkeen hän on työskennellyt täysipäiväisesti tanssin parissa sekä opettajana että tanssijana. Hän on tehnyt tanssijan töitä monipuolisesti teattereissa ja tanssiproduktioissa Suomessa ja ulkomailla. Hän on myös toiminut kilpatanssin tuomarina niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin arvokilpailuissa ja luennoinut sekä Suomen Tanssiurheiluliiton että Suomen Tanssinopettajainliiton tuomarikoulutuksissa.

Hento on yksi Tanssistudio TanssiBuumin ja taideyhteisö Ko-kollektiivin perustajista. Vuonna 2016 hän julkaisi miehensä kanssa Tanssin taituriksi -kirjan (Docendo).

Tuomariseminaari 2023