Lahjoitettavan summan tulee olla yli 1 euron

IDO arvokisat 2022, tilanne 6.6.

Ohessa täydennetty IDO arvokisatilanne.

IDO 2022 nettiin rev 06062022

Päivitys:

Aikuiset2-ryhmät voivat hakea treenivideolla paikkaa MM Show-, MM jazz- sekä MM nykykilpailuun 30.7.2022 mennessä.

Mahdollisimman nopeasti tuon päivämäärän jälkeen siihen mennessä haetut arvokisapaikat vahvistetaan kenelle edustuspaikkoja riitti.

Viimeiset FDO:lle ilmoittautumiset:
Tarkasta liitteestä kisakohtaisesti viimeiset päivämäärät lunastaa automaattinen edustuspaikka ja asettua arvokisaan jonoon. Monen arvokisan ilmoittautuminen FDO:lle umpeutui  30.5. HUOM: MM jazz ja modernin Egyptin viimeinen automaattinen edustuspaikan lunastus ja jonoon asettuminen FDO:lle viimeistään sunnuntaina 19.6, paitsi aikuiset2-ryhmät treenivideolla 30.7. mennessä. FDO lähettää juhannusviikon aikana listan Egyptin edustuspaikan lasten, junioreiden ja aikuiset1 -sarjoihin saaneista kaikille, jotka ovat tehneet kilpailuun teosvarauksen. Näidenkin päivämäärien jälkeen voi kysyä mahdollisia vapaita edustuspaikkoja.

Lisätietoja sähköpostitse toimisto(at)fdo.fi