Lahjoitettavan summan tulee olla yli 1 euron

Tiedote: FDO on saanut kyselyitä liittyen STUL:n ammattiurheilun määritelmään tanssiurheiluliiton näkökulmasta

FDO on saanut kyselyitä liittyen STUL:n ammattiurheilun määritelmään tanssiurheiluliiton näkökulmasta. STUL:n päätös on luettavissa osoitteessa: https://www.dancesport.fi/2022/01/11/liittohallituksen-paatoksia-10-1-2022/

Haluamme nyt omalta osaltamme tiedottaa jäseniä tämän suhteen.

Tanssikoulut vastaavat omien tilojensa hallinnasta ja ovat täten vastuussa siitä, että tiloja käytetään paikallisen aluehallintaviraston eli AVI:n päätösten ehtojen mukaisesti. Tiedusteluihin, miten rajoitukset vaikuttavat FDO:n kilpailijoiden harjoittelumahdollisuuksiin, voi esittää määritelmän tanssiurheiluliiton näkökulmasta. Lopullisen päätöksen tekee kuitenkin silti aina paikallinen AVI. Tanssiurheiluliiton määritelmässä on mainittu FDO:n lajeista lisenssiurheilijat, eli ne joilla on jäsen- ja kilpailulupamaksu voimassa. Tämä ei koske rising star -luokkaa, vaan niitä, jotka harjoittelevat FDO:n kilpailuihin, joiden perusteella valitaan edustajat kansainvälisiin arvokilpailuihin. Määritelmän täyttymisestä ja soveltamisesta eri ikäryhmien osalta vastaa paikallinen AVI.

Avin kysymyksen “Urheilu: Mitä tarkoitetaan ammattiurheilulla, joka on rajattu tilojen
käyttöä koskevien päätösten ulkopuolelle?” voi lukea täältä:
https://avi.fi/usein-kysyttya-koronaviruksesta#item-NBHSxGomXhCS-68102574

FDO ry