Lahjoitettavan summan tulee olla yli 1 euron

Lisähaku 2023 kilpailuille ja ajankohdat

Puheenjohtajan terveiset hallituksen kokouksesta:

Viime viikonlopun FDO:n hallituksen kokouksessa työstettiin ja keskusteltiin pitkään vuoden 2023 kilpailukalenterista, joka on muuten julkaistu, mutta lupasimme palata Aikuiset 2 & 3 IKM kilpailujen osalta asiaan. Tämä siksi että teimme laajan kyselyn, jossa halusimme kuulla teidän jäsenien ja kilpailijoidemme mielipiteitä. Suuri kiitos vielä kaikille vastaajille! Lisäksi haastattelimme koreografeja, valmentajia ja kilpailujen kanssajärjestäjiä. Asiaa on siis punnittu monesta eri suunnasta ja yleisesti voidaan sanoa, että ehdotuksia perusteluineen oli monia ja haluamme tuoda näitä esiin, koska ne omalta osaltaan vaikuttivat päätöksentekoon.

FDO:lla on vuosien varrella vakiintunut tietynlainen kilpailukalenteri, jossa viimeiset kolme vuotta A 2 & 3 on kilpailtu lokakuussa. Tätä puoltavat kevään muuten kiireinen kilpailukausi, jossa ei ole enää vapaita viikonloppuja pyhien, lomien, FDO:n omien kilpailujen ja muiden tanssitapahtumien mahdollisten päällekkäisyyksien vuoksi. Keväällä myös koreografit ja valmentajat ovat täystyöllistettyjä, jolloin kilpailujen säilyminen lokakuussa mahdollistaisi heidän työnsä A 2 & 3 teosten ja tanssijoiden parissa. On totta, että pikkujoulukausi on heti kilpailujen jälkeen ja treenikausi kokonaisuutena katkeaa hetkeksi kesän lomakuukausina, mutta hyvällä suunnittelulla ja aikataulutuksella tämäkin on ainakin osalla vastauksien perusteella, loksahtanut paikoilleen. A 2 & 3 kilpailuista kansainvälisiin kilpailuihin lähteminen on myös mahdollistunut ja FDO:n kilpailuista A 2 & 3 kilpailut ovat vuosi vuodelta kasvaneet osanottajamäärältään aina vain suuremmiksi.

Näiden kaikkien teidän antamien vastausten ja perusteluiden pohjalta FDO:n hallitus on äänestänyt Aikuiset 2 & 3 kilpailut pidettävän edelleen lokakuussa vuonna 2023. Lisäämme nyt tämän päätöksen myötä Aikuiset 2 & 3 IKM kilpailut vuoden 2023 haettavien kilpailujen joukkoon ja jatkamme hakuaikaa tammikuun loppuun.

Hakemukset kisajärjestäjäksi tulee toimittaa kilpailujaostolle osoitteeseen kilpailujaosto.fdo(at)gmail.com 31.1.2022 mennessä. Hakemuksessa tulee näkyä mitä kilpailua haetaan, suunniteltu kilpailupaikka, pieni esittely hakijasta. Lisätietoja voi kysyä kilpailujaostolta.

Kannustamme teitä jatkossakin tuomaan palautetta ja kehitysehdotuksia, sillä sitä kautta FDO voi edistää ja ylläpitää kilpailutoimintaa teitä jäseniä varten. Alla on vielä lueteltuna haettavat kilpailut.

Jonna Suokas
FDO ry:n puheenjohtaja

Haettavat kilpailut 2023:
Performing Arts IKM & SM karsinta II 17.-19.3. (pohjoisempi kilpailu)
Disco IKM & SM 15.-16.4.
Latino Show IKM & SM 22.-23.4.
Lasten IKM 6.-7.5.
Street IKM & SM 12.-14.5.
Aikuiset 2&3 IKM 7.-8.10.