Lahjoitettavan summan tulee olla yli 1 euron

FDO:n pitkäaikainen puheenjohtaja Marco Bjurström palkittiin kultaisella ansiomerkillä

Finnish Dance Organization ry:n puheenjohtaja Marco Bjurström palkittiin tänään FDO:n vuosikokouksessa kultaisella ansiomerkillä työstään yhdistyksessä kolmella vuosikymmenellä. Samalla hän luovutti puheenjohtajuuden uudelle puheenjohtajalle Jonna Suokkaalle.

Finnish Dance Organization FDO ry:n vuosikokous palkitsi tänään pitkäaikaisen puheenjohtajansa Marco Bjurströmin yhdistyksen historian ensimmäisellä kultaisella ansiomerkillä. Tunnustus myönnettiin Marcolle hänen 30 vuoden laajasta, ansiokkaasta ja uraauurtavasta toiminnasta FDO:n luottamustehtävissä.

Samalla Marco luovutti puheenjohtajan viestikapulan uudelle puheenjohtajalle Jonna Suokkaalle.

Marco on toiminut FDO:n puheenjohtajana kolmeen eri otteeseen FDO:n kaikkina kolmena vuosikymmenenä.

”Kun perustimme FDO:n vuonna 1989, oli jäseniä parikymmentä, ja tulin valituksi ensimmäiseksi puheenjohtajaksi”, Marco muistelee. ”Nyt vuonna 2021 olen päättämässä kolmatta puheenjohtajakauttani ja yhteensä olen heilutellut pressan nuijaa yli puolet FDO:n olemassaoloajasta. Jäseniä on nykyään reilu 4 000 ja kilpailuihin osallistuu vuosittain suunnilleen saman verran tanssin rakastajia.”

FDO:n vuosikokous valitsi tänään uudeksi puheenjohtajaksi oululaisen Jonna Suokkaan. Hän on ollut FDO:n toiminnassa mukana 2000-luvun alusta lähtien. ”Otan ilolla vastaan FDO:n puheenjohtajuuden, sillä yhdistys on hyvällä tolalla ja tästä on helppo jatkaa kehitystyötä eteenpäin”, hän iloitsee.

Kuva: Lasse Hurmalainen