Lahjoitettavan summan tulee olla yli 1 euron

Maksut ja ilmoittautumiset ennen kesälomia

Hei hyvät FDO:n kilpailijat ja tukijoukot,

Odotamme varmasti kaikki jo malttamattomina, että pääsemme elo-, syys- ja lokakuussa kilpailemaan tämän vuoden IKM- ja SM-kilpailut! Maksuja ja ilmoittautumisia onkin tullut jo aika kivasti, kiitos niistä!

Kaikki tämän vuoden kilpailut pidetään siis syksyn aikana, ainoastaan molemmat Performing Arts -karsinnat on yhdistetty IKM ja SM-kisaan. Mitään muuta kilpailua ei siis ole peruttu, ainoastaan siirretty!

Jos olet jo ilmoittautunut ja maksanut kilpailuun liittyvät maksut, ne siirtyvät automaattisesti uudelle kilpailupäivälle. Sinulle tehdyt maksut ja teosilmoittautumiset pääset tarkistamaan jäsenrekisteristä, jonne pääset kirjautumaan FDO:n nettisivujen etusivulla olevan linkin kautta. Kirjautumista varten tarvitset jäsennumerosi ja salasanasi.

Koska kilpailukausi pyörähtää käyntiin nopeasti heti kesälomakauden jälkeen, toivomme, että hoitaisitte ilmoittautumiset ja maksut hyvissä ajoin, mielellään jo ennen kesälomia. Näin toimisto pystyy olemaan tarvittaessa avuksi, jos tarvitsette apua kilpailuihin liittyvissä tai muissa asioissa.
FDO:n toimisto on lomalla 21.6.–11.7. sekä 26.−31.7.

Uudet kilpailupäivämäärät sekä maksujen ja ilmoittautumisten deadlinet löytyvät nettisivuiltamme kohdasta www.fdo.fi – kilpailut – tulevat kilpailut.

Ensimmäisenä päättyvät street- ja latino show -kisojen ilmoittautumiset, joiden ilmoittautumisaika päättyy heinäkuun puolivälissä!

Muistathan myös FDO:n jäsenille tarjolla olevan edullisen, kalenterivuosikohtaisen tapaturmavakuutuksen! Tarkat hinnat ja tuoteselosteen löydät nettisivultamme:
https://fdo.fi/tietoa/urheiluvakuutus/

Annamme mielellämme tarvittaessa lisätietoja toimisto(at)fdo.fi

Hyvää vuoden jatkoa!

FDO ry