Lahjoitettavan summan tulee olla yli 1 euron

Päivitys 25.3.: IDO continent vs continent championships 2021

IDO continent vs continent championships 2021

Kansainvälinen kattojärjestö International Dance Organization (IDO) on näinä haastavina aikoina kehittänyt uuden tavan, miten pitää tanssi ja tanssijat aktiivisena. IDO on kehittänyt IDO continent vs continent championships 2021 -nimellä kulkevan täysin uudenlaisen kilpailukonseptin.

Championships toteutetaan videokilpailuna eli kaikki osallistujat kuvaavat suorituksensa. Kuvauspaikoissa voi käyttää kekseliäisyyttä: videon voi kuvata myös ulkona tai kotona, kunhan videon laatuun kiinnittää huomiota.

Championships käsittää viisi kierrosta, joista ensimmäinen on kansallinen karsintakierros ja päättyy 18.12.2021 upeaan IDO World Galaan 2021.

Kilpailut käydään kolmessa eri departmentissa IDO:n rakenteen mukaan: Performing Arts, Couple Dance sekä Katutanssi & disco. Sarjoja on kolme: soolo, duo ja ryhmät (min 3 kilpailijaa, ylärajaa ei ole). Ikäluokkia on kolme: max 12v, 13-16v ja vähintään 17 vuotta.

Kilpailu käydään vuoden 2021 ikärajoilla ja säännöillä. Huomaa kuitenkin oheisen liitteen poikkeussäännöt. Sama henkilö voi poikkeuksellisesti kisata itseään vastaan esimerkiksi kahdella Performing Arts -soololla (jazz ja show). Kukin kilpailija voi kuitenkin lähettää vain yhden showvideon ja yhden jazzvideon.

Koska konsepti on kaikille uusi, voivat ohjeet vielä päivittyä vuoden aikana.

Ensimmäisellä kierroksella maksuna on FDO:n jäsenmaksu 10 euroa vuodelta 2021 sekä videokohtaisesti soolo 10 euroa, duo 20 euroa ja ryhmä 30 euroa. FDO:n kilpailulupaa ei tarvitse tähän kisaan maksaa.

Toiselle kierrokselle jatkoon päästessäsi maksat vain videokohtaisen maksun: soolo 30 euroa, duo 50 euroa ja ryhmä 70 euroa. Jatkoon päässeet saavat erikseen tämän maksuohjeen. Edes IDO:n jäsenmaksua ei tarvitse maksaa. Jos pääset jatkoon kierrokselta kaksi, ei sinun enää tarvitse maksaa mitään.

Tämä IDO continent vs continent championships on erillinen IDO:n muista kisoista. Eli tähän kisaan osallistuva teos saa osallistua uudestaan esimerkiksi loppuvuonna IDO:n arvokisassa!

Tutustu oheisen liitteen tarkempiin ohjeisiin sekä videon ja maksujen deadline 4.4.!! Huomaa, että tämä päivämäärä on pääsiäispäivä!

Nyt kaikki mukaan tanssimaan ja haastamaan toiset mantereet kisaan!

Tässä tarkemmat ohjeet:

IDO Continent vs continent ohje rev1 täydennetty sinisellä 25.3.2021