Lahjoitettavan summan tulee olla yli 1 euron

Stipendit 2020 jaetaan tänään lauantaina 7.11.!

FDO jakaa vuosittain yhdistyksen jäsenille (kilpailijoille ja koreografeille) stipendejä. Stipendi on käytettävä tarkoitukseen, joka tukee tai kehittää stipendinsaajan tanssijuutta tai tanssin harrastusta. Stipendeillä voidaan kattaa esimerkiksi kilpailumatkan tai tanssiopintojen kuluja (kilpailu- tai kurssimaksut sekä näihin todistettavasti liittyvät majoitus- ja matkakulut).

Stipendien käyttökohteet on hyväksytettävä FDO:lla etukäteen. Anomuksessa on kirjallisesti perusteltava, miten käyttötarkoitus tukee stipendinsaajan kehitystä tanssissa. Stipendi maksetaan alkuperäisiä tositteita vastaan kerralla yhdelle tilinumerolle. Kuiteissa saa olla useampia eri hyväksyttyjä kohteita. Stipendit ovat voimassa myöntämisvuotta seuraavan kalenterivuoden ajan.

Seuraa FDO:n instasta vuoden 2020 stipendien jakoa lauantaina 7.11. noin klo 18:00 alkaen!
Perustelut ja stipendiaatit löytyvät lauantai-iltana stipendien julkistamisen jälkeen nettisivultamme www.fdo.fi – kilpailut – stipendit.

Vielä kerran lämpimät onnittelut kunniamainintojen ja stipendien saajille!

FDO ry