Lahjoitettavan summan tulee olla yli 1 euron

Disco ja Latino show IKM ja SM 2020: video-ohjeet ja poikkeusjärjestelyt

Vallitseva koronatilanne on pyritty huomioimaan usealla eri tavalla kaikkien FDO:n syksyn 2020 IKM- ja SM-kilpailujen järjestelyissä, jotta osallistuminen tapahtumaan olisi mahdollisimman turvallista.

Näistä poikkeusjärjestelyistä on tiedotettu laajemmin elokuussa julkaistuissa ”Ohjeet tanssikilpailujen järjestämiseen”- ja ”Ohjeet kilpailijoille, koreografeille ja tukijoukoille”- infopaketeissa, jotka löytyvät FDO:n kotisivujen ”Ajankohtaista”- väliotsikon kautta.

Pyytäisimme jokaista kilpailijaa, valmentajaa, huoltajaa sekä paikan päälle saapuvaa kannustajaa lukemaan jälkimmäisen ohjeistuksen tarkasti läpi ennen 26.-27.9. tanssittavia Disco ja Latino Show IKM & SM 2020 kilpailuja.

HUOM: Ryhmien videoiden palautus liitteiden ohjeiden mukaisesti viimeistään perjantaina 25.9. klo 13:00 sähköpostitse toimistoon.

Kiitos yhteistyöstä! FDO ry

Disco IKM ja SM 2020 Videointiohjeistus_ja_poikkeusjärjestelyt

Latino show IKM ja SM 2020_Videointiohjeistus_ja_poikkeusjärjestelyt