Lahjoitettavan summan tulee olla yli 1 euron

Performing Arts IKM ja SM 2020 muodostelmat ja productionit!

Hei kaikki Performing Arts IKM ja SM 2020 -kilpailuihin tulevien muodostelmien ja productionien koreografit ja ryhmänvetäjät!

Lopullinen aikataulu on julkaistu netissä kilpailut-osiossamme. Perjantaina 4.9. klo 17-21 välissä on mahdollisuus lavaharjoitukseen, jolloin harjoitus aika on pidempi jokaiselle ryhmälle ja lauantaiaamu hieman kevenee. Jokainen perjantaina treenaamaan tulevan ryhmän koreografi/huoltajaa pyydetään ilmoittamaan osallistumisensa, niin saamme laadittua aikataulun, että treenit sujuvat mahdollisimman jouhevasti eikä tanssijat joudu turhaan odottelemaan.

Ilmoittautumiset: suomentanssitapahtumat(at)gmail.com

Laita mukaan sarja, ryhmän nimi ja toivottu treeniaika.

Jos ryhmillä on bussikuljetustarpeita 4.-6.9. Lahti-Pajulahti-Lahti, niistäkin voi laittaa samaan sähköpostiin toiveita. Toiveita otetaan vastaan mahdollisimman pian, mutta mielellään viimeistään perjantaina 28.8.

Tervetuloa Pajulahteen! FDO ry