Lahjoitettavan summan tulee olla yli 1 euron

PRODUCTION -lajin uusi ulottuvuus FDO:ssa vuonna 2019

Elämme FDO:ssa monenlaisten uudistusten aikaa ja Production on yksi kehityksen kärjessä kulkevista lajeista.

Koska Production-teosten rakentaminen vaatii paljon aikaa ja energiaa ja niihin sitoutuu usein todella suuri joukko ihmisiä, olemme FDO:n suunnitteluviikonlopussa kehitelleet ihan uudenlaisen PRODUCTION CUP -kisakokonaisuuden. Ajatuksena on siis se, että näille spektaakkeleille saadaan enemmän näkyvyyttä, yleisöä ja esiintymismahdollisuuksia.

Kun suuri työ on tehty ja Production saatu valmiiksi, niin uudessa cup-muotoisessa kokonaisuudessa teoksella pääsee osallistumaan jopa kolmeen kilpailuun. Kukin osakilpailu käydään ”loppuun asti” eli teokset saavat sijoitukset, mutta halutessanne voitte myös tavoitella koko cupin voittoa ja upeaa uutta kiertopalkintoa. Olemme myös sopineet, että kaikissa osakilpailuissa jaetaan mitalit kärkikolmikon esiintyjille, koska ne ovat niin monelle rakkaita ja tärkeitä muistoja.

Osakilpailun voitosta saa 10 pistettä, hopeasta 8 ja pronssista 6 pistettä. Neljäs sija tuo 5, viides 4, kuudes 3, seitsemäs 2 pistettä ja yksi piste irtoaa vielä osakilpailun kahdeksanneksi sijoittuneelle ryhmälle.
Cupin voittaa Production, joka kerää eniten pisteitä.

Vuonna 2019 Production Cupin osakilpailut ovat:
PA karsinta su 17.3. Helsingin Viikissä
PA SM ja IKM la 18.5. Tampereella
Aikuiset 2 ja 3 IKM su 29.9. Järvenpäässä

Toivottavasti tämä uudistus kuulostaa teistä mielenkiintoiselta ja kokeilemisen arvoiselta ja saamme kokea tänä vuonna ikimuistoisia hetkiä Production-teosten äärellä.

FDO ry