Lahjoitettavan summan tulee olla yli 1 euron

Performing Arts -kilpailut 2025

Ensi kevään Performing Arts -kilpailuiden sarjajako on nyt julkaistu FDO:n nettisivuilla. Sarjajako laaditaan vuosittain Performing Arts -jaoston toimesta ja siinä on huomioitavana monenlaisia eri tekijöitä.

Ranking-järjestelmään kuuluvat sarjat kisataan vuoden aikana kolmessa osakilpailussa, joista viimeisessä kisassa palkitut saavat IKM/SM-tittelin. Ranking-sarjat jaoittuvat aikataulullisista syistä 1-2 GP-kilpailuun ja 1-2 IKM/SM-kilpailuun, siten että jokainen sarja on mukana kolmessa eri kilpailussa. Joka tapauksessa vain kauden viimeisestä kisasta palkitaan IKM/SM-tittelillä, vaikka toinen osakilpailu käytäisiin IKM/SM1 -kilpailussa.

Kilpailuiden kestoista pyritään saamaan toisiinsa verrattuna mahdollisimman tasaisia, ja myös yksittäisen kisapäivän kesto pyritään pitämään kohtuullisena. Tavoitteena on myös, että erilaiset sarjat (GP-sarjat, rising star -sarjat ja IKM/SM-sarjat) jaoittuvat mahdollisimman monipuolisesti kauden aikana käytäviin kilpailuihin, jotta myös osallistujamäärät saadaan pysymään tasapuolisina.

Tervetuloa 2025 kilpailuihin!

FDO ry ja Performing Arts -jaosto