Lahjoitettavan summan tulee olla yli 1 euron

Vuoden 2023 kisahaku on auki!

Kilpailukalenteriin on tehty vähän muutoksia. Kannattavuussyistä erillisistä Performing Arts soolo kilpailuista on päätetty luopua. Soolosarjat karsitaan jatkossa karsintakilpailuiden yhteydessä, minkä vuoksi karsinnat muuttuvat kolmipäiväisiksi. Performing Arts rising star soolo sarjat kisataan vuonna 2023 Performing Arts IKM & SM kisojen yhteydessä. FDO ry järjestää itse ensimmäiset karsintakilpailut (10.-12.2.) sekä Performing Arts IKM & SM kilpailut (20.-22.5). Siksi ne eivät ole haettavien kilpailuiden joukossa. Aikuiset 2&3 kilpailuiden osalta keskusteltu ajankohdasta on vielä kesken. Siksi myöskään näitä kisoja ei vielä avata haettavaksi.

Hakemukset kisajärjestäjäksi tulee toimittaa kilpailujaostolle osoitteeseen kilpailujaosto.fdo(at)gmail.com 15.1.2022 mennessä.
Hakemuksessa tulee näkyä mitä kilpailua haetaan, suunniteltu kilpailupaikka, pieni esittely hakijasta.

Haettavat kilpailut:

Performing Arts karsinta II 17.-19.3. (pohjoisempi kilpailu)
Disco IKM & SM 15.-16.4.
Latino Show IKM & SM 22.-23.4.
Lasten IKM 6.-7.5.
Street IKM & SM 13.-15.5.

Terveisin kilpailujaosto