Lahjoitettavan summan tulee olla yli 1 euron

PERUTTU – Latino Show koreografia workshop tammikuussa!

 

Koronatilanteen johdosta 15.1. pidettäväksi ajateltu Latino Show workshop joudutaan perumaan. Palaamme mahdolliseen uuteen ajankohtaan myöhemmin.

 

Latino Show koreografia workshop lauantaina 15.1. Porvoossa!

FDO:n Latino Show jaosto järjestää paljon toivotun koreografia workshopin lauantaina 15.1. Porvoossa. Koreografia workshop toteutetaan samana päivänä ja samassa paikassa Latino Show Cup 3. osakilpailun kanssa.

Tämä workshop on tarkoitettu kenelle tahansa lajin kilpailuihin koreografian tekemistä kiinnostuneelle tai niille, jotka haluavat syventää omaa osaamistaan. Erityisen hyvin workshop sopii niille, joilla ei ole aiempaa kokemusta tämän tyyppisestä työskentelystä, mutta yhtä lailla se antaa varmasti myös kokeneemmille koreografeille uudenlaista lähtökohtaa koreografiselle työskentelyprosessille! Kohderyhmänä on erityisesti tanssiurheiluseurojen valmentajat, niin amatöörit kuin ammattilaiset ja tanssikoulujen ja – yhteisöjen tanssinopettajat.

Workshop jakaantuu kahteen osaan: Luennon omaiseen alkuosioon, jossa pureudutaan koreografian teon perusteisiin ja näyttämöteoksen tematiikkaan.  Lisäksi käydään läpi lyhyesti lajiesittelyt (latino show, caribbean show, latin style duo/soolo ja synchro dance) ja kilpailusäännöt. Käytännön osiossa tutustutaan tilankäyttöön sekä joihinkin selkeisiin ja helppoihin tapoihin käyttää erilaisia kuvioita ja muotoja koreografiassa. Lisäksi tutustutaan showtanssin elementtien käyttöön Latino Show koreografiassa, tehdään helppoja parinosto harjoitteita ja annetaan vinkkejä eri tasojen käyttöön.

Erilaiset lattarilajit ovat kilpailumuotona kovassa nousussa ja mielenkiinto myös kansainvälisiin lajin kilpailun tuntuu kasvavan koko ajan. Tämän workshopin myötä halutaan madaltaa kynnystä FDO:n kilpailutoimintaan osallistumiselle erityisesti tanssiurheiluseuroissa ja tanssiurheiluun keskittyneissä tanssikouluissa ja -klubeissa, joiden harrastajakunnalle laji tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia ja nimenomaan mahdollisuuden harrastaa tavoitteellisesti ja kilpailuihin tähdäten – myös ilman omaa tanssiparia.

Workshopin vetäjänä toimii Marjukka Koivuniemi. Marjukalla on tanssiurheilutaustan lisäksi vankka kokemus Performing Arts lajeissa (show, jazz, nykytanssi) ja Latino Show:ssa tanssijana, tanssiopettajina ja koreografina. Koreografina hän on yksi viime vuosien menestyneimmistä Latino Show:ssa.

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET 10.1. MENNESSÄ. Workshop toteutuu mikäli vähintään 10 hlöä ilmoittautuu.

Hinnat:
38 euroa jäsenet
50 euroa ei-jäsenet

Osallistujilta tarkistetaan koronapassit ja henkilöllisyystodistukset.

 

Latino Show koreografia workshop