Lahjoitettavan summan tulee olla yli 1 euron

Uudet nettisivut ja järjestelmät – kehitystyö jatkuu

FDO ry avasi 1.1. uudet nettisivut ja jäsenrekisterin, jotka on päivitetty vastaamaan yhdistyksen hienon kasvun vaatimuksia. Sivut kuitenkin ovat 1.1. vielä hieman kesken, mutta päivitämme niitä koko ajan. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa harmia!

Muutoksia

Muun muassa maksu- ja ilmoittautumistoiminnot pysyvät hyvin samankaltaisina kuin aiemmin, mutta ulkoasu on hieman muuttunut. Vanhoilla jäsenillä kirjautumistiedot pysyvät entisellään. Jossain vaiheessa salasanavaatimukset päivitetään nykyvaatimusten mukaisiksi, jolloin järjestelmä tulee vaatimaan uuden salasanan niiltä, joiden vanha salasana on ”liian helppo”. Tällä hetkellä vanhat salasanat toimivat kuitenkin vielä.

Uutena asiana vastaamme myös toukokuussa 2018 voimaan tulleeseen GDPR:n vaatimuksiin ja vaadimme jatkossa alaikäisiltä järjestelmään lisäksi huoltajan tiedot. Aiemmin rekisterissämme olleiden alaikäisten jäsenien tulee käydä lisäämässä nuo tiedot profiiliinsa.

Tulossa vielä

Etusivulle tulee linkki kokoavaan tapahtumakalenteriin, mutta se odottaa vielä kilpailukalenterin ja kurssikalenterin lopullista valmistumista. Niiden keskeneräisyydestä johtuen kilpailuiden ilmoittautumiset avataan tänä vuonna vasta 7.1.

Tulostaulukko puuttuu myös, mutta se luonnollisesti valmistuu vasta, kun ensimmäiset kilpailut on käyty.

Julkaisemme kilpailusäännöt myös ruotsinkielisenä heti, kun ne on ehditty kääntämään.

Lisäksi varsinaista pisteidenlaskujärjestelmää kehitetään vielä taustalla. Se näkyy jäsenistölle ensimmäisissä kevään kilpailuissa sähköisenä tuomarointina!

 

Palautetta ja ilmoituksia mahdollisista ongelmista toivomme toimistoon, toimisto(at)fdo.fi.